Fundet på coca-cola.dk.

Ingredienser

170 g smør (stuetemperatur) eller 135 g flydende margarine
165 g brun farin
100 g rørsukker
320 g hvedemel
0,7 dl Coca‑Cola (stuetemperatur)
1 æg
1 spiseskefuld vaniljeekstrakt
1 teskefuld natron
½ teskefuld salt

Frosting:
50 g smør (stuetemperatur)
300 g flødeost
0.6 dl Coca‑Cola (stuetemperatur)
500 g flormelis
Evt. lidt revet økologisk citronskal
Evt. lidt sukker med stødt kanel eller kardemomme

Sådan

Forvarm ovnen til 180 grader. Bland mel, salt og natron i en stor skål.

Bland smør, brun farin og sukker, til det er let (ca. 2 minutter) i en anden skål. Tilsæt vaniljeekstrakt, æg og Coca‑Cola, og bland det sammen. Tilsæt melblandingen lidt efter lidt, og bland det hele sammen.

Tag med en spiseske en stor portion af dejen, og sæt det på bagepapiret på bagepladen, der skal i ovnen. Der skal gerne være et par centimeter mellem dine cookies på bagepladen, så de kan vokse lidt.

Bag dine cookies i ca. 11-13 minutter. Tag bagepladen ud af ovnen, og lad dine cookies stå i ca. 2 minutter Læg dine cookies på en bagerist, og lad dem køle helt af.

Frosting:
Rør smør, til det er cremet (fx med en gaffel). Tilsæt flødeost og evt. revet citronskal. Pisk det til en jævn blanding. Tilsæt 125 g af flormelissen, og pisk det sammen. Tilsæt Coca‑Cola, og pisk det sammen igen.

Tilsæt det resterende flormelis lidt ad gangen, og pisk blandingen til en cremet frosting.

Fordel din frosting på de afkølede cookies – brug evt. en sprøjtepose.

Drys evt. lidt sukker blandet med stødt kanel eller kardemomme på toppen.