Ingredienser

  • 70 g sukker
  • 70 g puddersukker/mørk sirup
  • 100 g blødt smør
  • 70 g hvedemel
  • 50 g grahamsmel
  • 20 g havergryn
  • 1 æg
  • 1/2 tsk. natron
  • 1 tsk. vanille sukker
  • 1/4 tsk. salt
  • 2 dl choko pops
  • 1 håndfuld grofthakkede mandler

Sådan

Tænd ovnen på 190°. Hæld begge slags sukker og smør i en skål. Tilsæt et æg og pisk til til dejen er glat. Vend mel, salt og natron i dejen. Tilsæt choko pops og de hakkede mandler. Hæld dejen ud på en bageplade med bagepapir på og bag kagen i 15 minutter. Når kagen er kølet en smule af skæres den til “småkager”.

Når småkagerne er helt kolde, lægges de i en lufttæt beholder, så de holder sig sprøde.