Ingredienser
- 70 g sukker
- 70 g puddersukker/mørk sirup
- 100 g blødt smør
- 70 g hvedemel
- 50 g grahamsmel
- 20 g havergryn
- 1 æg
- 1/2 tsk. natron
- 1 tsk. vanille sukker
- 1/4 tsk. salt
- 2 dl choko pops
- 1 håndfuld grofthakkede mandler
Sådan
Tænd ovnen på 190°. Hæld begge slags sukker og smør i en skål. Tilsæt et æg og pisk til til dejen er glat. Vend mel, salt og natron i dejen. Tilsæt choko pops og de hakkede mandler. Hæld dejen ud på en bageplade med bagepapir på og bag kagen i 15 minutter. Når kagen er kølet en smule af skæres den til “småkager”.
Når småkagerne er helt kolde, lægges de i en lufttæt beholder, så de holder sig sprøde.