Ingredienser

  • 300 g hvedemel
  • 150 g youghurt naturel
  • 7 g salt
  • 250 g surdej

+ghee (klaret smør) til bagningen

Sådan

Bland alle ingredienserne i en skål og bland det rigtigt godt. Alt melet skal være hydreret. Hvis dejen er lidt tør, så tilsæt vand en spiseske af gangen. Dejen skal være klæbrig, men ikke våd.

Start med at lave tre sæt af stræk og fold med 30 minutter imellem. Dejen skal derefter hæve til mellem dobbelt til tredobbelt størrelse.

Når hævningen er færdig kom godt med mel på dit køkkenbord. Tag et stykke dej og pres det ud til en aflang oval, omkring 20×25 cm. Den behøver ikke at være pæn.

Varm en støbejernsstegepande til mellemhøj varm og pensl en smule ghee på. Læg et stykke dej på panden.

Pensl toppen med en smule ghee.

Når dejen er boblet op og har brune pletter på undersiden, så vend den og varm den anden side.

Pensl panden med en smule ghee og lav resten af naan brødene.

Serveres varme.

Kilde: FoodGeek