De traditionelle halve bagte kartofler får et ekstra pift hvis der tilsættes ost og hele gildet tilberedes i airfryeren. Flotte gyldne og som altid med airfryeren: MEGET SPRØDE!!! Men kan selvfølgelig også tilberedes i varmluftovn. 

Ingredienser

  • 1 tsk basilikum
  • 1 tsk timian
  • ½ tsk oregano
  • 2 tsk persille
  • 1½ kg kartofler
  • salt og peber
  • 3 spsk flydende margarine
  • ¾ dl parmesan

Sådan

Skræl kartoflerne og skær dem i halve eller kvarte afhængig af hvad du er til. Put alle ingredienserne i en pose og ryst grundigt.

Den oprindelige opskrift lyder at man skal lægge et stykke bagepapir i kurven i airfryeren, men så ryger idéen med at overskydende fedt kan løbe af, så jeg prikker huller i bagepapiret med en spids stegegaffel (bare noget der laver større huller end en kødnål kan).

Kartoflerne skal have 20 minutter i 20 minutter. Vend i kartoflerne (eventuelt ved at ryste kurven) midtvejs.

Velbekomme c”,)

TIP: I stedet for den til tider syrlige parmesan kan det anbefales at bruge Grana Padano der har en mildere smag.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.