Varmes sammen
- 4½ dl meget stærk kaffe
- 450 g sukker
- 3 dl rosiner
- 75 g smør
- 1/3 tsk. nelliker
- 1/3 tsk. salt
- 1½ tsk. kanel
5–8 dl fintrevne gulerødder tilsættes den varme masse, som derefter afkøles.
Røres i
- 400 g mel
- 3 tsk. vanilla
- 1½ tsk. natron
Dejen hældes i en bradepande ( ca. 25 X 30 cm ) med bagepapir, og bages ca. 45 minutter ved 200°.
Fra kulsvidning 2014:
- 6 dl stærk kaffe
- 4 dl revne gulerødder
- 2 tsk kanel
- 1 tsk nelliker
Blandes i gryde og koges i ca 3 minutter og afkøles.
- 1 tsk salt
- 6 dl sukker
- 100 g smør
- 4 tsk vanillesukker
- 550 g mel
- 2 tsk natron
Blandes og røres i det afkølede.
Bages 45 minutter ved 175°.