Varmes sammen

  • 4½ dl meget stærk kaffe
  • 450 g sukker
  • 3 dl rosiner
  • 75 g smør
  • 1/3 tsk. nelliker
  • 1/3 tsk. salt
  • 1½ tsk. kanel

5–8  dl fintrevne gulerødder tilsættes den varme masse, som derefter afkøles.

Røres i 

  • 400 g mel 
  • 3 tsk. vanilla
  • 1½ tsk. natron

Dejen hældes i en bradepande ( ca. 25 X 30 cm )  med bagepapir, og bages ca. 45 minutter ved 200°.

Fra kulsvidning 2014:

  • 6 dl stærk kaffe
  • 4 dl revne gulerødder
  • 2 tsk kanel
  • 1 tsk nelliker

Blandes i gryde og koges i ca 3 minutter og afkøles.

  • 1 tsk salt
  • 6 dl sukker
  • 100 g smør
  • 4 tsk vanillesukker
  • 550 g mel
  • 2 tsk natron

Blandes og røres i det afkølede.

Bages 45 minutter ved 175°.